Dessa villkor gäller mellan dig som kund och Vlachos Legacy AB, org. nr 559324-6969, vid order och inköp av produkter på www.vlachoslegacy.com.

När du godkänner beställningen betyder det att du accepterar Vlachos Legacys köpvillkor och samtycker till att registrera dina personliga uppgifter i vårt kundregister.

Leveransvillkor

Leveranstiden är 4-5 helgfria arbetsdagar från och med att du har lagt beställningen. Frågor angående din leverans, kontakta oss via e-post info@vlachoslegacy.com. När din beställning är slutförd kommer du få en bekräftelse till den angivna e-postadressen med din orderinformation.

Paket som ej hämtas ut inom 14 (fjorton) dagar återsänds till Vlachos Legacy AB. Om detta sker kommer kunden att debiteras en avgift på 200 kr (SEK) per paket. Paket som ej har hämtats ut omfattas inte av ångerrätten.

När du beställer varor för 849 kronor eller mer bjuder vi på frakten.

Betalningsmetoder

Vlachos Legacy AB erbjuder dig säker betalning via Klarna.

Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Ångerrätt

Sker inom fjorton (14) dagar från det datum då vi mottar din begäran. När vi mottagit varan sker återbetalningen inom 7 (sju) bankdagar.

Reklamationsrätt

Enligt konsumentskyddslagstiftning har du tre års reklamationsrätt för de varor du handlat hos oss på Vlachos Legacy AB. Reklamationsrätten beskriver i lag att rätten täcker varor som är felaktiga. 

Vid fel i den beställda produkten kan du kontakta oss via e-post till info@vlachoslegacy.com som anges så snart som möjligt efter att felet upptäcktes. 

Vid fel av vara kan du behöva tillfälligt betala returavgiften, som vi kompenserar dig för när vi mottagit och godkänt felet på varan. 

I enlighet med konsumentskyddslagstiftningen kompenserar vi dig för den reklamerade varan. Vlachos Legacy, har i första skedet, rätt att avhjälpa felet. Annars levereras en ny vara eller återbetalning. 

Vlachos Legacy kan, om vi anser att det inte finns några problem med varan, avslå klagomålet.